Bruggen demonteren met thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Bruggen demonteren, doen wij op professionele wijze met een thermische lans. Het gebruik van dit werktuig is een vak apart en vergt een hoge bekwaamheid van de gebruiker. De specialisten van A.C.W. Holland uit Dordrecht weten dan ook precies hoe ze dit het best doen. Wij demonteren onder andere bruggen met een thermische lans, wat zorgt voor uitstekende resultaten zonder de constructie eromheen te beschadigen.

Naast bruggen demonteren wij andere objecten met een thermische lans

Ons las- en constructiebedrijf in Dordrecht is bereikbaar voor diverse landelijke (spoed)opdrachten. De demontage van bruggen is nog maar een kleine greep uit ons serviceaanbod. Omdat wij ervaren zijn in het gebruik van de thermische lans, kunnen allerlei objecten en machines worden gedemonteerd door ons team. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Deze werkzaamheden voeren we uit op uw werklocatie, maar kunnen we ook doen op onze locatie in Dordrecht. Vertel ons gerust uw wensen en wij maken het mogelijk!

Laat een brug demonteren door onze experts

Op bekwame wijze zullen wij onder andere bruggen demonteren met de thermische lans. Heeft u hier vragen over of wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel dan naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 of vul ons contactformulier in.

Reacties zijn gesloten.