Hijskranen demonteren met thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Onderdelen of complete hijskranen kunnen wij demonteren met een thermische lans. Onze vakmensen weten als geen ander hoe ze dit werktuig het best in gebruik nemen. Het is namelijk erg belangrijk dat de operator van de thermische lans hier kennis en ervaring mee heeft om de veiligheid en resultaten te waarborgen. Wenst u de hulp van A.C.W. Holland uit Dordrecht in te schakelen? Wij staan voor u klaar!

Onderdelen van hijskranen in een mum van tijd demonteren met de thermische lans

Bent u werkzaam in de bouw, sloop of dergelijke en heeft een hijskraan onderhoud nodig? Onze experts helpen u verder, ook wanneer het spoed en freelance-opdrachten betreft. Vaak zit het defect in een enkel onderdeel en wilt u dit zo snel mogelijk vervangen. Het demonteren van specifieke onderdelen van hijskranen doen wij vakkundig en snel met de thermische lans. Deze lans brandt (ofwel snijdt) namelijk door zeer harde materialen en daarmee wordt het gemakkelijker om een enkel onderdeel te vervangen.

Maak gebruik van onze expertise

Heeft u onze hulp nodig om hijskranen te demonteren met een thermische lans? Dan komen we graag bij u langs op locatie! Heeft u een andere opdracht voor ons, zoals het verwijderen van een lager? Dan vervaardigen we dit, indien gewenst, in onze werkplaats in Dordrecht. Maak vooral gebruik van onze expertise en bel ons op via 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283.

Reacties zijn gesloten.