Thermisch lansen

Precisiewerk met een thermische lans is een vak apart. Kies daarom voor A.C.W. Holland! Met onze uitvoerige ervaring in het thermisch lansen zijn wij in staat met zeer grote nauwkeurigheid zwaar onderhoud te verrichten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vastzittende assen, pennen tandwielen of loopwielen als deel van een technische installatie. Deze zijn vaak onmogelijk op gangbare manieren van elkaar te scheiden, doordat deze vastgevreten of vastgelopen zijn. Hiervoor schakelt u ons bedrijf in om efficiënt het storende onderdeel te verwijderen met een thermische lans. Des te sneller wij het knelpunt thermisch los kunnen lansen, des te eerder kan er een vervangend onderdeel worden geïnstalleerd zodat u weer snel aan de slag kunt. Ideaal toch?

Werken met een thermische lans vereist kunde en ervaring

Een thermische lans is een krachtig gereedschap, maar moeilijk en zelfs gevaarlijk in de omgang. Een onervaren operator loopt het risico dat hij meer schade aanricht dan hij verhelpt! Bij A.C.W. Holland kunt u er van op aan dat het vastzittende onderdeel zorgvuldig los wordt gebrand, terwijl de nog functionerende assemblage volledig intact blijft. Dit spaart zowel tijd als materiaalkosten – wel zo prettig! Als deskundigen in het thermisch lansen kunnen wij ook pennen uitbranden van sluizen en bruggen wanneer deze zijn vastgelopen.

Schakel ons in voor uw spoedklus

Wij staan altijd paraat voor spoedopdrachten om vastgelopen zwaar materiaal thermisch los te lansen. Ook kunnen wij met de thermische lans unieke werkzaamheden verrichte zoals gaten branden in damwanden waarachter zand-water/modder staat, of een gat in een damwandkuip te branden waar een tunnelboor begint aan een boortraject. Zou u graag A.C.W. Holland inschakelen voor uw klus? Bel ons dan op 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 en vraag naar de mogelijkheden.

Thermische lans. ACW Holland,

Reacties zijn gesloten.