Vastgelopen assen demonteren met thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Vastgelopen assen demonteren doen onze professionals op vakkundige wijze met een thermische lans. Deze lans snijdt door harde en lastige materialen en is daarom een werktuig waar voorzichtig mee om gegaan dient te worden. Het ervaren team van A.C.W. Holland in Dordrecht staat daarom steeds weer voor u klaar!

Kies ervoor om vastgelopen assen te laten demonteren met een thermische lans

Zijn er assen vastgelopen in uw machine en wilt u alleen dit gedeelte laten demonteren met een thermische lans? Dat is een verstandig besluit, omdat u anders al snel bij de volledige demontage van de machine terechtkomt. Dit laatste vergt veel tijd, wat voor hinder tijdens uw werkzaamheden zorgt. Onze specialisten weten hoe ze vakkundig en zo snel mogelijk vastgelopen assen het best demonteren met een thermische lans, zowel op locatie als in onze werkplaats in Dordrecht. Dit leidt tot snelle oplossingen en topresultaten.

Maak kennis met onze experts

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de demontage van een specifiek onderdeel van uw machine? Of heeft u onze expertise nodig voor sloopwerkzaamheden? Neem dan contact op met onze experts, die u graag adviseren en informeren. Bel ons op via 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 of vul ons contactformulier in.

Reacties zijn gesloten.