Demonteren met een thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Voor demonteren met een thermische lans schakelt u de professional van ACW Holland in. Wij maken het ook voor vervanging van een enkele lager of pen mogelijk om deze eenvoudig te verwijderen . Omdat we veel ervaring hebben in dit werk, voeren we dit vakkundig en snel uit, zodat u zo min mogelijk oponthoud ervaart. Vraag ons dus gerust om hulp, zodat u snel weer verder kunt!

Defecte onderdelen laten zich soms niet demonteren

Heeft u te maken met een as, pen of lager wat zich onmogelijk laat demonteren ? Stop met tobben en laat het onderdeel door ons verwijderen met een thermische lans. Met onze thermische lans vloeien we het vastzittende onderdeel tot op de millimeter nauwkeurig uit. Laat dit niet door een onervaren operator uitvoeren deze zal gegarandeerd schade veroorzaken aan de passing. Schade aan een passing is in een fractie van een seconde een feit. Kies daarom voor onze expertise. Wij demonteren onder andere de volgende machines en installaties met een thermische lans:

Veiligheid voorop bij ACW Holland

Alle risico’s samenhangend met de inzet van een thermische lans zijn door ons geïnventariseerd en geëvalueerd. Deze risk assessment omvat alle mogelijke scenario’s. Voor u een geruststelling en tevens zorgt dit dat u als opdrachtgever eenvoudig aan de relevante wetgeving voldoet.

Specialist nodig? kies voor ons!

Heeft u met spoed ons specialisme nodig voor een demontage met een thermische lans? Wij staan voor u klaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, bel naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283. Het is daarnaast mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk op uw vraag of verzoek. Voor spoedklussen neemt u het best direct telefonisch contact op.

Reacties zijn gesloten.