Snijbranden

Ons bedrijf beschikt over vergaande expertise aangaande snijbranden. Staaldiktes tot 500 millimeter kunnen we bij A.C.W. Holland handmatig of machinaal snijden naar de door u gewenste afmetingen. Snijbrand werkzaamheden zijn niet enkel beperkt tot rechte lijnen en vormen. Cirkel, radius, of samengestelde complexe vormen, bijna alles is mogelijk, ook in een cilindrische vorm. Hierbij zijn we ook in staat om in het verticale vlak te snijden, daar waar onze concurrenten alleen werkzaamheden uitvoeren in het horizontale vlak. Ook kunnen wij onze apparatuur inzetten voor sloop- en demontagewerkzaamheden van allerhande stalen constructies. Met onze verscheidenheid aan snijautomaten zijn wij in staat om platen, balken, buizen of  industrieel materiaal zeer nauwkeurig te snijbranden in alle posities, ook bij u op locatie.

Snijbranden als kosteneffectieve logistieke oplossing

Het snijbranden is voor meer inzetbaar dan enkel sloop en demontage. In de scheepvaart zijn wij in te zetten om tijdelijke doorgangen in de scheepsromp te snijden, om grote motoren of andere machines zoals pompen of generatoren gemakkelijk in en uit de machinekamer te krijgen. Wij snijbranden met de grootst mogelijke precisie, zodat de daarop volgende laswerkzaamheden eenvoudiger en daardoor sneller kunnen worden uitgevoerd.

Een allround onderhouds- en constructiebedrijf

A.C.W. Holland is altijd bereikbaar voor snijklussen zoals het thermisch lansen van vastgelopen machineonderdelen, of het uitbranden van een defecte pen in een sluis of brug. Ook kunnen wij lasnaden verwijderen door deze te gutsen. Als u de experts van A.C.W. Holland in wilt schakelen, kunt u ons bellen op 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283. Vraag naar de mogelijkheden!

Cutting pressure vessle.
Customer: Hollandia systems Dinteloord

Geautomatiseerd snijden van buizen, bij Arcelor oil and gas projects.

Reacties zijn gesloten.