Thermische lans voor sloopwerkzaamheden

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Een thermische lans is het ideale werktuig voor sloopwerkzaamheden. Het kan echter gevaarlijk zijn voor een onervaren persoon om deze te gebruiken, omdat dit bij verkeerd gebruik veel schade kan aanrichten. Kies daarom steeds weer voor A.C.W. Holland uit regio Dordrecht. Onze specialisten weten precies hoe ze een thermische lans het best gebruiken voor onder andere sloopwerkzaamheden. Zo weet u zeker dat uw opdracht vakkundig wordt uitgevoerd.

Ons team gebruikt een thermische lans voor onder andere sloopwerkzaamheden

Een thermische lans wordt veel gebruikt voor sloopwerkzaamheden, omdat deze door harde materialen heen snijdt. Schroot en lastige harde delen van een gebouw kunnen op deze manier op professionele wijze uit elkaar gehaald worden. De thermische lans is daarnaast toepasbaar voor andere werkzaamheden, zoals:

Wij voeren kleine en grote opdrachten uit en denken altijd met u mee. Dat maakt ons hét lasbedrijf waar u steeds weer van op aan kunt in regio Dordrecht.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wanneer u ons nodig heeft, wilt u natuurlijk dat wij zo snel mogelijk beschikbaar zijn, zodat u door kunt met uw werkzaamheden. Wij schrikken gelukkig niet van spoedklussen op locatie! Aarzel dus niet om ons te bellen via 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283.

Reacties zijn gesloten.