Scheepsas demonteren met thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Een scheepsas demonteren wij op vakkundige wijze met een thermische lans. Onze ervaren professionals weten als geen ander hoe ze dit werktuig het best in gebruik nemen. Dit zorgt voor snelle en uitstekende resultaten, zodat u snel weer door kunt met uw werkzaamheden. A.C.W. Holland uit Dordrecht helpt u steeds weer verder!

Een scheepsas of andere onderdelen laten demonteren met een thermische lans

Een thermische lans wordt veel gebruikt bij sloopwerkzaamheden, maar ook wanneer een specifiek onderdeel in een machine gedemonteerd moet worden, is dit het ideale werktuig. Wanneer u bijvoorbeeld een scheepsas moet laten demonteren, doen wij dit ook met de thermische lans. Deze snijdt met gemak door harde en lastige materialen; het is daarom ook belangrijk dat deze wordt gebruikt door ervaren personen. Naast het demonteren van scheepsassen, vervaardigen wij ook de demontage van onder andere:

Vraag naar onze mogelijkheden

Wilt u snel weer door met uw werkzaamheden, maar is het onverhoopt nodig om bijvoorbeeld de scheepsas te demonteren met een thermische lans? Bel ons team uit Dordrecht dan op en vraag naar de mogelijkheden omtrent professioneel lassen en snijden. Wij staan namelijk ook klaar indien u met spoed geholpen moet worden. U bereikt ons door te bellen naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283.

Reacties zijn gesloten.