Sluizen demonteren met thermische lans

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Sluizen demonteren wij met een hoge bekwaamheid met de thermische lans. Dit werktuig is alleen op veilige wijze te bedienen door ervaren professionals. Daarom schakelt u de hulp in van A.C.W. Holland uit Dordrecht. Onze operators voeren uw opdracht uit zonder de constructie eromheen te beschadigen. Daarbij werken we zo snel als mogelijk, zodat u snel weer door kunt met uw werkzaamheden.

Laat sluizen demonteren met een thermische lans

Het fijne aan het demonteren van sluizen met een thermische lans, is dat deze onderwater ook goed functioneert. De enorme hitte die van de lans afkomt, wordt niet beperkt door water en brandt (snijdt) dus door de sluis wanneer hier bijvoorbeeld onderhoud aan moet worden uitgevoerd. De thermische lans is daarnaast zeer geschikt voor het demonteren van scheepsassen. A.C.W. Holland uit Dordrecht is dé professional die dit voor u waarmaakt.

Kies voor demontage met de thermische lans

Wilt u sluizen laten demonteren met een thermische lans of heeft u onze expertise nodig voor de demontage van een ander object? Maak dit kenbaar aan ons, want wij zijn experts in het gemechaniseerd lassen en snijden van diverse machines et cetera. Bel naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 om een afspraak met ons te maken of uw vragen te stellen.

Reacties zijn gesloten.