Hijskraan onderhoud

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Een vastzittende hijskraan kost zeer veel geld – ieder moment dat deze geen onderhoud geniet is kostbaar. Gelukkig kunt u een beroep doen op de experts van A.C.W. Holland voor spoedklussen. Door het vakkundig verzorgen van onderhoud bij uw hijskraan met behulp van specialistische apparatuur verhelpen wij het probleem direct. Zo kunt u vaak na enkele uren alweer aan de slag!

Uw hijskraan heeft baat bij uiterst zorgvuldig onderhoud

Als uw hijskraan vastloopt en zodoende niet meer kan draaien, is doorgaans een vastzittende lager het probleem. In plaats van de volledige hijskraan te demonteren, zetten wij onze thermische lans in om het storende onderdeel vakkundig te verwijderen. Zo kan deze razendsnel vervangen worden en wordt een peperdure afbouw afgewend! Ook voor andere industrieën dan de bouw zijn wij in staat om uiterst zorgvuldig las- en snijwerk uit te voeren.

Naast onderhoud zijn wij ook in te zetten voor constructie

A.C.W. Holland is als all-round las- en constructiebedrijf ook uw partner in uiterst nauwkeurige fabricage en assemblage van metalen onderdelen. Wij zijn in staat om zowel in onze werkplaats als bij u op locatie deze werkzaamheden uit te voeren, dankzij onze mobiele apparatuur. Wenst u meer informatie of wilt u ons direct inschakelen? U kunt ons bellen op 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.