Lager verwijderen

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Als een groot of zwaar uitgevoerd lager vast is komen te zitten, is het de meest efficiënte oplossing om deze te laten verwijderen met een thermische lans. Het demonteren van de volledige assemblage met lagers neemt soms dagen in beslag – en tijd is immers geld! Bij A.C.W. Holland zijn wij uiterst ervaren deskundigen als het aankomt op het secuur verwijderen van een lager, as of pen of een ander cruciaal machineonderdeel. Door de tijd dat uw machines non-functioneel zijn tot een minimum te beperken, helpen wij uw verliezen minimaal te houden.

Het is beter om één lager te verwijderen dan alle lagers te demonteren

Met gebruik van de thermische lans zijn wij in staat om uiterst secuur één specifiek defect onderdeel uit uw machine te verwijderen. Het gebruik van een thermische lans is zeer complex; hoewel dit een krachtig stuk gereedschap is, kan een onervaren gebruiker juist méér schade aanrichten. De experts van A.C.W. Holland zijn volledig bekwaamd in het gebruik van dit werktuig – zij verwijderen in luttele uren het kapotte lager of demonteren de nog functionerende lagers. Dat is nog eens vakmanschap!

Altijd paraat, altijd inzetbaar

Wij zijn tevens voor het plegen van regulier industrieel onderhoud in te schakelen, ook als het spoed betreft. Hiervoor belt u eenvoudigweg naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283 en vertelt u ons met welk mankement u te maken heeft. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag om te zorgen dat uw probleem verholpen wordt, of dit nu het demonteren van vastgelopen lagers assen of scharnierpennen betreft of het snijbranden van staal. A.C.W. Holland staat voor u klaar!

Reacties zijn gesloten.