Lager laten verwijderen in regio Rotterdam

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Als een groot of zwaar uitgevoerd lager vast is komen te zitten, is het de meest efficiënte oplossing om deze te laten verwijderen met een thermische lans, wat onze professionals uit regio Rotterdam voor u vervaardigen. Het demonteren van de volledige assemblage met lagers neemt soms dagen in beslag – en tijd is immers geld! Bij A.C.W. Holland uit Dordrecht, nabij Rotterdam, zijn wij dé deskundigen als het aankomt op het verwijderen van een lager, as, pen of een ander cruciaal machineonderdeel. Door de tijd dat uw machines non-functioneel zijn tot een minimum te beperken, helpen wij uw verliezen minimaal te houden.

Een enkele lager laten verwijderen in regio Rotterdam

Met gebruik van de thermische lans zijn wij in staat om uiterst secuur één specifiek defect onderdeel uit uw machine te verwijderen, zoals voor onderhoud van een hijskraan. Het gebruik van een thermische lans is zeer complex; hoewel dit een krachtig stuk gereedschap is, kan een onervaren gebruiker juist méér schade aanrichten. De experts van A.C.W. Holland in regio Rotterdam zijn volledig bekwaam in het gebruik van dit werktuig – zij verwijderen het kapotte lager of demonteren de nog functionerende lagers in een mum van tijd. Dat is nog eens vakmanschap!

Zet ons vakmanschap in

Wij zijn naast het verwijderen van een lager in Rotterdam en daarbuiten ook inzetbaar voor het plegen van regulier industrieel onderhoud , ook indien het spoed betreft. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283. Wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag om te zorgen dat uw probleem verholpen wordt: of dit nu het demonteren van vastgelopen lagers, assen of scharnierpennen betreft, óf het snijbranden van staal.

Reacties zijn gesloten.