Industrieel onderhoud

✔ Werk met hoge nauwkeurigheid

✔ Minimaal aantal schadegevallen

✔ Snel ter plaatse

Ons bedrijf is in staat om al uw industrieel materieel van onderhoud te voorzien. Zo zorgen wij ervoor dat u direct weer aan de slag kunt! A.C.W. Holland is een allround las- en constructiebedrijf gevestigd in Dordrecht met zeer veel ervaring in het vakgebied. Er zijn weinig klussen die wij niet voor u op kunnen knappen; of het nu om fabricage, reparatie, onderhoud of sloop gaat, wij zijn uw partner in metaalbewerking. Wij hebben al voor vele vooraanstaande bedrijven het industrieel onderhoud verricht: bent u onze volgende tevreden klant?

Industrieel onderhoud, reparatie van materieel en nog veel meer

Naast het verzorgen van industrieel onderhoud op de fabrieksvloer of op het scheepsdek, zijn wij ook in te zetten voor precisieklussen. Onze deskundigen zijn uiterst vaardig met de thermische lans en kunnen zodoende zeer secuur defecte onderdelen uit zwaar materieel verwijderen. Zo assisteren wij bij onderhoud aan hijskranen die niet meer kunnen draaien, door toedoen van vastzittende onderdelen.  Stilstand wordt zo tot een minimum gereduceerd. Wij vloeien het vastzittende lager of de vastgelopen pen zonder verdere schade aan de passing of zitting uit de assemblage, waarna deze snel vervangen en weer gemonteerd kan worden. Zo ligt het werk niet langer dagen, maar eerder uren stil. Zo blijven verliezen minimaal – wel zo prettig, niet?

Zet ons in, mét of zonder spoed

Of er nu haast bij uw klus is geboden of niet, A.C.W. Holland staat klaar om u als allround las- en constructiebedrijf van dienst te zijn. Voor het verkrijgen van informatie of direct contact met onze deskundigen kunt u bellen naar 0031 (0)10 262 4996 of 0031 (0) 78 820 0283. Graag zien we u bij ons terug als tevreden klant!

Reacties zijn gesloten.